Terma


Tujuan laman web ini diwujudkan adalah untuk memberikan informasi kesihatan dan memperbetulkan mitos berkaitan perubatan. Kami juga ingin memastikan carian google berkaitan perubatan tidak dipenuhi oleh penjual produk dan ahli perubatan tidak berdaftar. Penulis kami terdiri daripada panel doktor perubatan dan staf perubatan yang bertauliah.


Bukan nasihat perubatan

Laman web ini menyediakan artikel untuk pengetahuan umum sahaja dan tidak bermaksud menggantikan tempat doktor atau mana-mana pengamal perubatan bertauliah. Jika anda mempunyai sebarang simptom dan penyakit mohon segera berjumpa mana-mana doktor atau pengamal perubatan bertauliah. Anda tidak boleh mengabaikan atau membuat kelewatan dari mendapatkan nasihat perubatan disebabkan apa yang anda telah baca di laman web ini. Sebarang kerosakan atau kemalangan hasil daripada maklumat dari laman web ini adalah atas pemahaman dan tanggungjawab anda sendiri.


Hakcipta

Anda boleh menyalin (sebahagian atau keseluruhan) artikel di laman web ini dengan syarat meletakkan link asal artikel berkenaan dan kod di bawah. Salin kod di bawah dan letak sebelum atau selepas artikel yang disalin:

Artikel ini berasal dari <a href="https://www.tips-kesihatan.com">www.tips-kesihatan.com</a>

Anda juga boleh mencetak artikel di laman web ini dengan menekan ikon cetak yang terdapat pada hujung artikel. Cetakan hanya dibenarkan dengan menggunakan format tersebut sahaja.

Jika terdapat sebarang perlanggaran hakcipta dari pihak kami, mohon komen di artikel berkenaan atau hubungi kami untuk kami berikan kredit atau buang. Sebarang iklan di laman web ini adalah untuk menangggung kos operasi sahaja.